Laat de zomer beginnen!

Ondanks dat de afgelopen winter best wel zacht was en we absoluut niet gaan klagen kijken wij bijzonder uit naar de zomer! Dit seizoen roept toch op tot inspiratie.. 

We hebben de eerste prachtige dagen gehad en dan begint het bij mij toch altijd te kriebelen. Wij als familie besteden onze zomers graag samen. Heerlijk op warme zomeravonden bij elkaar komen en lekker barbecueën aan de robuuste steigerhouten tafel, goed gevuld met heerlijke salades, borrelplanken, broodjes en drankjes.
De mannen bakken het vlees (heel traditioneel haha!) terwijl de vrouwen gezellig aan tafel wat bijgerechten.
Inmiddels hoor ik alweer enorme plannen over buitenkeukens die gemaakt gaan worden dus ook dit jaar beloofd een fijne zomer te worden in huize Groenen.

Wij vinden het altijd erg gezellig om de tuin wat op te fleuren dus toen familie van ons met de vraag kwam om bloembakken voor de tuin te ontwerpen kwam er eigenlijk direct een leuke exemplaar uit. 
Dit is bloembak type -C. Deze bak ik gemakkelijk te verplaatsen voor wanneer de vorstperiode weer intreedt, maar daar willen we nu nog lang niet aan denken!
Deze of andere opmaat gemaakte bloembakken zijn bij ons te krijgen, neem gerust even vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Oh en psst Like ons op Facebook  want wij gaan binnenkort hele leuke dingen weggeven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *